ευχή για μια νέα χρονιά









αν είσαι ευτυχισμένος σε προκαλώ :

όρισε μου την ευτυχία






πρόσεξε μονάχα μην απαντήσεις γρήγορα 















3 σχόλια:

  1. Ευτυχία για μένα είναι να ξυπνάω δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάω, να ακούω το γέλιο του παιδιού μου, να κουβεντιάζω και να περνάω καλά με τους φίλους μου,να είμαι υγιής εγώ και όσοι αγαπώ, να μπορώ να προσφέρω φροντίδα και χαρά σε όσους περισσότερους μπορώ, να γίνομαι σοφότερη ακούγοντας το διπλανό μου,διαβάζοντας,παρατηρώντας τους γύρω μου,ευτυχία είναι να μπορείς να απολαύσεις όσα έχεις και να μη δυστυχείς περιμένοντας πάντα κάτι παραπάνω...να μη γίνεσαι δούλος της ύλης και να μπορείς να ονειρεύεσαι κοιτώντας ένα σύννεφο.Αυτά και πολλά άλλα απλά με κάνουν ευτυχισμένη. Χάρηκα που πέρασες από το blog μου και αν θέλεις βάλε το λινκ σου στο προφίλ σου για να μπορούν να σε βρίσκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βγάλεις και τη λεκτική επαλήθευση θα είσαι σούπερ!!!Καθυστερεί κάποιον που θέλει να σχολιάσει, χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Συγγνώμη για τις υποδείξεις,είναι εντελώς φιλικές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτην την απαντηση περιμενα να ακουσω. καλως ηρθες στο μπλογκ μου και ευχαριστω πολυ για τις υποδειξεις οι οποιες ειναι παντα καλοδεχουμενες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή